

## HKU CICID WORKSHOP RELATIONALLY INTEGRATED VALUE NETWORKS (RIVANS) for TOTAL ASSET MANAGEMENT (TAM)

Library Extension Building, HKU, Room LE2 Sat. 3<sup>rd</sup> November, 2012

<u>Time</u>	Activities	Duration
08:45 am - 09:00 am	Reception & Registration	15 mins
09:00 am - 09:05 am	Welcome and Workshop background & format	5 mins
	RIVANS, Team-building, Common Value, Total Asset Management (TAM), extending RIVANS to TAM	
09:05 am - 09:20 am	- Prof. Mohan Kumaraswamy, HKU - Concepts	15 min
09:20 am - 09:35am	- Mr. Kelwin Wong, HKU - Findings from HK	15 min
09:35 am - 09:50 am	RIVANS for TAM - Findings from the UK (Parallel study led by Dr. Hedley Smyth, UCL, UK) - Presented by Ms Illona Kusuma, UCL, UK	15 mins
9:50 am - 10:05 am	RIVANS for TAM - Findings from Singapore (Parallel study led by Dr. Florence Ling, NUS, Singapore) - 'Presented' by Assoc. Prof. Florence Ling, NUS, Singapore	15 mins
10:05 am - 10:25 am	General Discussion on RIVANS for TAM	20 mins
10:25 am - 10:30 am	Briefing for Group Discussions	5 mins
10:30 am - 10:45 am	Tea / Coffee	15 mins
10:45 am - 11:45 am	Brainstorming in 3 Groups, each on specific sub-themes	60 mins
11:45 am - 12:25 pm	Presentations by Groups	40 mins
12:25 pm - 12:45 pm	Consolidating Discussions	20 mins
12:45 pm - 12:50 pm	Closing Remarks - Dr. G. Mahesh, NICMAR, India	5 mins
12:50 pm - 02:00 pm	Lunch - Senior Common Room - 14/f Eliot room K.K. Leung Building	70 mins

## Event Sponsors:



